Glazen

Brillenglazen aangepast aan de dagelijkse behoeften.

Onze levensstijl is de laatste jaren sterk veranderd. De dag van vandaag heeft elke persoon dan ook zijn eigen visuele behoeften. Om zoveel mogelijk comfort te ervaren is het dan ook belangrijk om de juiste brilglazen te kiezen die aangepast zijn aan jouw levensstijl.

Bij Optiek Eurolook adviseren en begeleiden we je in de keuze van de ideale glazen zodat we je dagelijkse leven zo comfortabel mogelijk kunnen maken.

Nieuw

DE INVLOED VAN LICHT OP ONS ZICHT

Licht is overal: Winkelcentra, in het verkeer, beeldschermen…We worden altijd en overal blootgesteld aan diverse lichtbronnen. Het leven is vol licht. Hoe meer licht, hoe meer leven.Overal vandaan komend, bot sen ze tegen de brillenglazen vanuit alle hoeken, zowel op de voor – als de achterkant van de glazen. Reflecties hebben invloed op ons dagelijks leven.

CRIZAL SAPPHIRE + VOORDELEN

Crizal Sapphire +, de nieuwe behandeling voor uw bijna onzichtbare brillenglazen*. Een nieuwe technologie om reflecties te verminderen, ongeacht waar het licht vandaan komt.

Als drager profiteer u ervan:

  • Helderder zicht: …
  • Superieure esthetiek: een glas bijna onzicthbaar*
  • Geavanceerde bescherming en optimaal comfort: beschermt tegen reflecties, krassen, vuil, water, stof, UV.

* Perceptie van onzichtbaarheid gebaseerd op draagtests van 2017 (Fr) N = 50- toonde een betere perceptie van de ontspiegeling aan.