Enkelvoudige glazen – Eyezen Start

MINDER VISUELE VERMOEIDHEID

Eyezen glazen kunnen uw zicht dichtbij uitstekend ondersteunen. Ze maken het makkelijker om lange uren te lezen en te gamen en zijn een goede keuze voor u als u voortdurend van scherm wisselt. Wanneer uw ogen zich moeten aanpassen aan verschillende afstanden binnen uw armbereik, zijn uw oogspieren voortdurend wat meer aangespannen dan wanneer u in de verte kijkt.

Dit is precies waar de Eyezen brillenglazen van Essilor schitteren. Ze hebben een gebied in de onderste helft van de brillenglazen die uw ogen ondersteunen wanneer u naar een afstand dichter bij u kijkt. Uw ogen focussen op die afstanden wanneer u een tablet, smartphone of laptop gebruikt.

Vooral mensen onder de 40 hebben het vaak over digitale vermoeidheid van de ogen en dit is precies de gebruikersgroep voor Eyezen. De glazen helpen de vermoeide ogen te verminderen door de oogspieren een beetje te ontspannen.
Ze zijn verkrijgbaar in twee glasontwerpen. De eerste is de Eyezen start. De Eyezen start heeft geen verandering in lenssterkte, maar een extra geoptimaliseerd gebied in de onderste helft om aberraties te verminderen tijdens het lezen.

In tegenstelling tot de Eyezen Start heeft de Eyezen boost een verandering in de sterkte van het glas in de onderste helft van het glas. Deze verandering ondersteunt uw ogen tijdens het lezen.
Er zijn vier opties beschikbaar die u hieronder kunt zien:

– Eyezen Start

– Eyezen Boost

– 0.40 D

– 0.60 D

– 0.85 D

– 1.10 D

Hoe hoger het getal, hoe meer de glazen de ogen zullen ontlasten door u meer ondersteuning te geven bij het kijken op korte afstand. Als uw ogen na het werk vermoeid aanvoelen, is het de moeite waard om deze glazen eens te proberen.