Nieuw

EYEZEN™

Een nieuwe generatie van enkelvoudige glazen…

Gewone enkelvoudige glazen corrigeren enkel het verte zicht, dit wil zeggen dat enkel het middelpunt van het glas het scherpste zicht geeft.

Bij het kijken naar voorwerpen op korte afstand wordt de brildrager zijn correctie niet behouden, die kijkt namelijk naast het middelpunt waardoor er sterkte verschillen en ongewenste astigmatisme gecreëerd worden.

Meeste brildragers worden dit echter niet gewaar, maar hun ogen moeten wel harder werken en veroorzaakt zo vermoeide ogen.

Voor de eerste keer wordt dankzij de EYEZEN start glazen hier wel rekening mee gehouden!

EYEZEN™ 
VOORDELEN

Blijf digitaal verbonden, maar ontspan uw ogen

Wij houden van beeldschermen. Maar onze ogen werken altijd door. Eyezen™ brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor uw digitaal verbonden leven.

Ze zorgen ervoor dat uw ogen ontspannen bij het gebruik van digitale apparaten en beschermen uw zicht voor de toekomst, zelfs wanneer u geen bril nodig heeft. 

De Eyezen range bestaat uit verschillende designs, zodat er altijd een passende oplossing is voor uw kijkbehoefte.

EYEZEN™ 
KENMERKEN

Opgebouwd uit 2 technologieën

  • Light Scan® technologie* beschermt de ogen tegen UV-stralen en schadelijk blauwviolet licht dat wordt uitgestraald door schermen. Het vermindert hinderlijke schitteringen en zorgt ervoor dat uw ogen niet vroegtijdig verouderen;
  • Eyezen™ Focus technologie zorgt ervoor dat het oog goed kan scherpstellen. Het vermindert vermoeide en gespannen ogen en zorgt ervoor dat kleine tekens beter leesbaar worden.

* van toepassing op brillenglazen die zijn uitgerust met de geadviseerde Crizal Prevencia coating.